Koekoek
Koekoek

Warmtebronnen

De warmtebronnen van Koekkoek

Van alle markten thuis

Tegenwoordig is de keuze op het gebied van sanitaire installaties erg groot. Van zeer eenvoudige tot luxueuze douches, ligbaden, wastafels en toiletvoorzieningen. Bij ons kun je terecht voor al jouw werkzaamheden aan jouw sanitaire voorzieningen. Zo kun je de volledige installatie en reparatie met een gerust hart aan ons overlaten.

Radiatoren

Centrale verwarming mag tegenwoordig gezien worden en hoeft niet langer verborgen te worden achter gordijnen of banken. Designradiatoren zorgen immers niet alleen voor warmte in huis, maar zijn ook een mooie aanvulling op jouw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassiek naar modern en van robuust tot minimalistisch.

Derow

Persoonlijk

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Vloerverwarming

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmteafgifte overal gelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

Derow

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat biedt veel gemak en comfort. Zo is hij eenvoudig op afstand te bedienen via een app op de smartphone. Daarnaast heb je controle over en inzicht in het energieverbruik. Verder is een slimme thermostaat zelflerend, wat betekent dat deze zich aanpast aan jouw ritme. Kom je iedere werkdag om 18.00 uur thuis, dan zorgt de thermostaat ervoor dat het op dat tijdstip aangenaam warm is. Staat er een raam open? Dan wordt dat gedetecteerd en schakelt de verwarming automatisch uit.

Derow

Nieuwe warmtebron nodig?

Wil je ook een nieuwe warmtebron? Neem contact op, dan gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing.