Koekoek
Koekoek
Koekoek

Sanitair

De sanitair van Koekkoek

Van alle markten thuis

Tegenwoordig is de keuze op het gebied van sanitaire installaties erg groot. Van zeer eenvoudige tot luxueuze douches, ligbaden, wastafels en toiletvoorzieningen. Bij ons kun je terecht voor alle werkzaamheden aan jouw sanitaire voorzieningen. Zo kun je de volledige installatie en reparatie met een gerust hart aan ons overlaten.

Badkamers

De eerste stap bij ons is altijd het bespreken van uw badkamerwensen. Heb jij nog geen idee hoe jouw nieuwe badkamer er uit moeten komen te zien? Wij denken proactief met jou mee en delen graag onze ervaringen. Heb jij eenmaal een keuze gemaakt voor het sanitair dat jij nodig hebt, dan maken wij een passende en scherpe offerte op maat. Naar aanleiding van jouw wensen zorgen wij altijd voor een geschikt ontwerp.

Derow

Persoonlijk

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Sanitair

Een ligbad of een masserende douche, je wilt een voorziening waar je bij kan ontspannen. Deze en vele andere sanitaire voorzieningen kunnen jouw leven zeer veraangenamen. Een goed sanitair is immers een belangrijk onderdeel in huis omdat je er dagelijks gebruik van maakt. Naast dat het functioneel dient te zijn, is het uiteraard ook belangrijk dat jouw sanitair er mooi uitziet. Wij bekijken graag samen met jou hoe wij jouw sanitair kunnen inrichten op de manier zoals jij dat wilt.

Derow

Sanitaire voorzieningen nodig?

Wil je ook sanitaire voorzieningen op maat? Neem contact op, dan gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing.